Εταιρικές πληροφορίες

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας και το ενδιαφέρον σας για την εταιρεία και τα προϊόντα μας.

Λεπτομέρειες για την IBC SOLAR

Ο παρών ιστότοπος τελεί υπό τη διαχείριση της IBC SOLAR, η οποία εκπροσωπείται νομικά από τους κ.κ. Dr. Dirk Haft (Διευθύνων Σύμβουλος - CEO), Lars Degendorfer (Γενικός Οικονομικός Διευθυντής), Stefan Horstmann (Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής) και Patrik Danz (Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων).

Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου: Mr. Udo Möhrstedt
Εμπορικό μητρώο: δημοτικό δικαστήριο Coburg, δικαστήριο τήρησης μητρώου HRB3261
Αριθμός μητρώου ΦΠΑ: DE243867923

 

Προστασία δεδομένων 

Κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας, ενδέχεται να σας ζητηθούν προσωπικές πληροφορίες. Η απάντηση στα αιτήματα αυτά είναι προαιρετική. Οι προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται στον ιστότοπο της IBC SOLAR θα χρησιμοποιούνται για τη διεκπεραίωση των ερωτημάτων σας. 
 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

© Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας IBC SOLAR, Bad Staffelstein (Γερμανία). Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα κείμενα, οι εικόνες, τα γραφικά και η διάταξή τους στον ιστότοπο της IBC SOLAR υπόκεινται σε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλη προστασία διανοητικής ιδιοκτησίας. 
Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, η διάδοση, η τροποποίηση ή η διάθεση του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου σε τρίτους. Επισημαίνουμε ότι ο ιστότοπός μας ενδέχεται να περιέχει εικόνες που υπόκεινται σε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων. 

 

Εγγυήσεις, Ευθύνη   

Οι πληροφορίες στις παρούσες ιστοσελίδες παρέχονται «ως έχουν» και χωρίς καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητή ή σιωπηρή, συμπεριλαμβανομένων (ενδειτικά) οποιωνδήποτε σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό ή μη παραβίασης δικαιωμάτων τρίτων. Μολονότι οι παρεχόμενες πληροφορίες θεωρούνται ακριβείς, ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα ή ανακρίβειες. Σε καμία περίπτωση η IBC SOLAR δεν ευθύνεται έναντι οποιουδήποτε προσώπου για οποιεσδήποτε ειδικές, έμμεσες ή επακόλουθες ζημίες που σχετίζονται με το παρόν υλικό, εκτός εάν αυτές οφείλονται σε βαριά αμέλεια ή εσκεμμένη αμέλεια.

Η IBC SOLAR δεν έχει ευθύνη για τα περιεχόμενα των ιστότοπων που διατηρούνται από τρίτους και, ως εκ τούτου, αποποιείται της ευθύνης της για τυχόν συνδέσμους από τον παρόντα ιστότοπο προς άλλους ιστότοπους.

 

Οδηγία για την υγεία και την ασφάλεια κατά την εργασία στο εργοτάξιο

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Αγορών (GTP) 

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις της Εταιρείας

 

Υπεύθυνος για το περιεχόμενο:   

 

IBC SOLAR AG
Am Hochgericht 10
96231 Bad Staffelstein
Γερμανία
Τηλέφωνο: +49 95 73 –92 24 – 0
Φαξ: +49 95 73 –92 24 –111
Ιστότοπος: www.ibc-solar.com