Φωτοβολταϊκές λύσεις και λύσεις αποθήκευσης ενέργειες για εσάς ως ιδιοκτήτη σπιτιού

Αξιοποιήστε την ηλιακή σας ενέργεια.

Προσφέρουμε φωτοβολταϊκά συστήματα με διαχείριση αποθήκευσης και ενέργειας.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να απαλλαγούν από την ενεργειακή εξάρτηση και να στραφούν προς την παραγωγή ενέργειας φιλικής προς το περιβάλλον. Με τις εξελιγμένες λύσεις ηλιακής ενέργειας που προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες σπιτιού, η σταδιακή απεξάρτηση από τη συμβατική παραγωγή ενέργειας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Ως περήφανος νέος ιδιοκτήτης ενός ολοκληρωμένου φωτοβολταϊκού συστήματος, επωφελείστε από το δικό σας φωτοβολταϊκό σύστημα με τέσσερις τρόπους. Χάρη στο κορυφαίο δίκτυο Premium συνεργατών μας, η IBC SOLAR σάς παρέχει όλα τα εξαρτήματα και τις υπηρεσίες από ένα μόνο σημείο επαφής – τον εξειδικευμένο συνεργάτη σας.

Θα χαρούν να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτησή σας σχετικά με την αγορά, τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη λειτουργία του ενεργειακού σας συστήματος IBC SOLAR.


Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

Πλεονεκτήματα όσο ο ήλιος λάμπει.

Φωτοβολταϊκά από έναν από τους πιο έμπειρους παρόχους φωτοβολταϊκών λύσεων στον κόσμο. Αξιοπιστία, ακρίβεια και αποδόσεις άνω του μέσου όρου.

 • Ανεξαρτησία:
  Η παραγωγή της δικής σας ηλιακής ενέργειας είναι διασκέδαση. Με τη δυνατότητα αποθήκευσης, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε όποτε τη χρειάζεστε. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τη νεοαποκτηθείσα σας ανεξαρτησία από τα ορυκτά καύσιμα.
 • Κερδοφορία:
  Μπορείτε να απολαύσετε χαμηλότερες τιμές ηλεκτρικού ρεύματος. Η ηλιακή ενέργεια 
  είναι τρεις φορές φθηνότερη από τη συμβατική ηλεκτρική ενέργεια
  Με ένα φωτοβολταϊκό σύστημα και ένα σύστημα αποθήκευσης ενέργειας, μπορείτε να μειώσετε τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος έως και κατά 80%.
 • Ευελιξία:
  Διατηρείτε την ευελιξία σας, καθώς οι αρθρωτές λύσεις αποθήκευσης ενέργειας που διαθέτουμε μπορούν να μετασκευαστούν εύκολα και να προσαρμοστούν σε νέες ανάγκες.  Η σύνδεση με την ηλεκτροκίνηση ή η ενσωμάτωση μιας αντλίας θερμότητας είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή σε μεταγενέστερο χρόνο.
 • Ασφάλεια:
  Είναι καλό να γνωρίζετε ότι έχετε πάντα επαρκή ενέργεια, ακόμη και κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος. Με ένα προαιρετικό τροφοδοτικό έκτακτης ανάγκης, το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας διασφαλίζει ότι θα συνεχίσετε να έχετε θέρμανση, ότι τα κατεψυγμένα προϊόντα δεν θα ξεπαγώσουν και ότι δεν θα βρεθείτε ξαφνικά στο σκοτάδι.

Φωτοβολταϊκά (Φ/Β) συστήματα που δημιούργησαν προστιθέμενη αξία.

Φωτοβολταϊκά από έναν από τους πιο έμπειρους παρόχους φωτοβολταϊκών λύσεων στον κόσμο.
Αξιοπιστία, ακρίβεια και αποδόσεις άνω του μέσου όρου.

Υβριδικό σύστημα ηλιακής ενέργειας

Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική

Η πρόκληση:
Αυτό το ενσωματωμένο σύστημα παραγωγής στο Γιοχάνεσμπουργκ της επαρχίας Γκαουτένγκ είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο Eskom. Αυτός ο τύπος συστήματος ονομάζεται εφεδρικό σύστημα επειδή λειτουργεί σαν γεννήτρια ντίζελ και παρέχει ηλεκτρική ενέργεια κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος. Επίσης, ονομάζεται και υβριδικό σύστημα, επειδή συνδυάζει την ισχύ του δικτύου με την ηλιακή ενέργεια που αποθηκεύεται σε μπαταρίες.

Η λύση:
Τα συστήματα όχι μόνο προλαμβάνουν την ολική διακοπή ρεύματος κατά τη διάρκεια της απόρριψης φορτίου, αλλά και μειώνουν το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος. Το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος μειώνεται με την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από την ηλιακή ενέργεια. Ο φωτοβολταϊκός σταθμός παράγει την ενέργεια σε σταθερή τιμή ανά kWh και καθιστά τον ιδιοκτήτη πιο ανεξάρτητο όσον αφορά την αύξηση της τιμής της ενέργειας. Αυτό το είδος του συστήματος ηλιακής ενέργειας παρέχει φθηνή ηλεκτρική ενέργεια και η ηλιακή ενέργεια δημιουργεί ανεξαρτησία.

Το αποτέλεσμα:
Εάν θέλετε ένα σύστημα ηλιακής ενέργειας μόνο για τη μείωση του κόστους, ένα αμιγώς συνδεδεμένο με το δίκτυο φωτοβολταϊκό σύστημα συνιστά μια καλή εναλλακτική λύση. Με την εγκατάσταση μόνο των φωτοβολταϊκών πάνελ και όχι μπαταριών μπορείτε να εξοικονομήσετε κόστος. Η τιμή κόστους του συστήματος είναι χαμηλότερη και εξοικονομείτε χρήματα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, αποφεύγοντας το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας από την Eskom.

 • Φ/Β πάνελ: Πολυκρυσταλλικά πάνελ IBC 260W
 • Μετατροπέας: SMA
 • Συνολική ισχύς: 3 kWp

Φωτοβολταϊκό ηλιακό σύστημα για ηλεκτροκίνηση

Neudrossenfeld, Γερμανία

Η πρόκληση:
Ο Hannes Haude και η μικρή οικογένειά του που ζει σε μια μονοκατοικία αναζητούσαν ένα φωτοβολταϊκό σύστημα κατά τη φάση κατασκευής για να ανεφοδιάζουν το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο, καθώς και για τη λειτουργία των οικιακών συσκευών για μαγείρεμα, σιδέρωμα, πλύσιμο, ακόμη και για θέρμανση με ενέργεια που παράγεται από τον ήλιο.

Η λύση:
Η λύση που εφάρμοσε η IBC SOLAR παράγει την ενέργεια που απαιτείται για τις ενεργειακές ανάγκες του (νοικοκυριού) – όλα από μία μόνο πηγή και με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Όσο το νέο σύστημα ηλιακής ενέργειας παράγει ενέργεια, η οικογένεια μπορεί να επικεντρωθεί σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία – την (οικογενειακή) ζωή.

Το αποτέλεσμα:
Το καλοκαίρι, η οικογένεια μπορεί να καλύψει έως και το 100% των αναγκών της σε ηλεκτρικό ρεύμα χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια.  Τον χειμώνα, το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 30%.

 • Διαχείριση ενέργειας: efa:home
 • Λύση ηλεκτροφόρτισης: Keba KeContakt P30 C
 • Φ/Β πάνελ: IBC Mono Sol 250 CS
 • Μετατροπέας: SMA
 • Συνολική ισχύς: 9,7 kWp"

Λύση οικιακής ιδιοκατανάλωσης με δυνατότητα αποθήκευσης στη Βαλένθια

Βαλένθια, Ισπανία

Η πρόκληση:
Στόχος ήταν η δημιουργία ενός αυτάρκους φωτοβολταϊκού συστήματος εντός της πόλης της Βαλένθια για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των ιδιοκτητών της κατοικίας σε ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. 

Η λύση:
Προσαρμοσμένο Φ/Β σύστημα για ιδιοκατανάλωση με σκοπό τη μετάβαση σε μια μη ρυπογόνο, χαμηλού κόστους και αξιόπιστη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.

Το αποτέλεσμα:
Με αυτή την εγκατάσταση καταφέραμε να αυξήσουμε το ποσοστό ιδιοκατανάλωσης της κατοικίας, προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τη φωτοβολταϊκή παραγωγή, συμπεριλαμβανομένου του πλεονάσματος.

 • Μέση ετήσια ημερήσια παραγωγή: 16,36 kWh
 • Ετήσια παραγωγή: 5.971,4 kWh.
 • Μέσο ποσοστό ιδιοκατανάλωσης χωρίς μπαταρία: 32%
 • Μέσο ποσοστό ιδιοκατανάλωσης με μπαταρία: 75%

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να χειριστούμε τα αιτήματά σας για φωτοβολταϊκά